- Döner Harjun kokki Jesse Nordlund Flemarin pisteellä.
- Flemarilla myytiin vapun aikaan vappukasseja. Yhden miehen henkilökunnalla tuli välillä kiire tilanteesta huolimatta.
- Kassit sisälsivät Harjun makkaratehtaan makkaroita ja habaneroa. Aiemmin näitä ei ole ravintolasta voinut suoraan ostaa.
- Joogaopettaja Emma Räsänen Pranama joogastudion edessä.
- Pranama on Suomen ainoa ”maksa mitä pystyt”-joogastudio. Koronatilanne ei ajanut heitä lopettamaan tuntejaan, vaan ne pidetään netissä.
- Räsänen usein miettii mitä ohikulkijat ajattelevat nähdessään hänet pitämässä joogatunteja tyhjälle salille.
- Vintageyrittäjä Amanda Kääriäinen jakamansa liiketilan edessä Kaarlenkadulla. Täällä hän pyörittää Vintage Style Events HKI -nimeä kantavaa antiikki- ja vintagekauppaa, sekä tekee tapahtumien tuotannollisia töitä.
- Liikkeen suljettua ja tuotantojen loputtua Kääriäinen siirsi kauppansa verkkoon ja aloitti työstään kertovan blogin. Sitä hän työstää joko kotoa käsin tai sitten liikkeessään.
- Verkkokaupasta löytyy tuotteita koruista aterimiin 1900-luvun alusta 1970-luvulle asti.
- Mikko Vehmas Majava Radioksi muovautuneen Majava Baarin edustalla. Sisällä on meneillään lähetys.
- Ohjelmaa tehdään siinä missä asiakkaat vielä hetki sitten nojailivat tiskiin.
- Paraikaa radiossa kuullaan Beaverin päiväkahvit -nimistä ohjelmaa. Omaa ohjelmaansa kanavalle tekee myös esimerkiksi Sami Yaffa. Hänen ohjelmansa kantaa nimeä Radio Yaffa.
- Radion perustamisen ideana oli hyödyntää kallista vuokratilaa. Samalla löytyi ratkaisu myös tylsyyteen ja toimettomuuteen. Baarin nettisivuilta voi myös ostaa esimerkiksi t-paitoja ja olutta.
- Lutfor Rahman ja karkkikaupaksi muuttunut Virkavapaa-baari.
- Ruokakaupoista katosivat irtokarkit hygieniasyistä. Tästä Virkavapaan väki keksi idean, joka myös pelastaisi heidän liiketoimintaansa. Karkkia myydään tiskin takaa samaan tapaan kuin vanhoilta kioskeilta.
- Tyhjyyttään huutava baari on pistetty nippuun. Oluet ovat vaihtuneet limuihin.