OnlyFans – (K18) sisältöä vain tilaajille

OnlyFans-sovellus on noussut suosioon maailmalla ja myös Suomessa erityisesti aikuisviihteen tekijöiden keskuudessa. Sovellus mahdollistaa helpon ja itsenäisen työskentelyn, täysin omilla ehdoilla.

Sovelluksessa sisällönluojat jakavat kuva- ja videomateriaalia omissa profiileissaan, joihin katsojat pääsevät maksamalla kuukausimaksun.

Helsinkiläinen Heli perusti OnlyFans-profiilin juuri ennen koronaepidemian alkua. Siellä nimimerkki @h69li julkaisee myös K18 kuva- ja videomateriaalia profiilissaan.

– Mietin profiilin perustamista jonkin aikaa seurattuani Instagramissa muutamaa käyttäjää ulkomailta, jotka tekivät rahaa OnlyFans-profiileillaan. Eristäytymisen alettua ajattelin, että nyt ainakin on aikaa tehdä videoita ja muilla on aikaa katsoa niitä kotoaan.

Hänelle profiilin pitäminen tuntuu enemmän harrastukselta kuin työltä. Se on pikemminkin tapa ilmaista omaa seksuaalisuuttaan kuin keino tehdä rahaa.

– Tykkään muutenkin kuvata, pukeutua ja meikata, joten profiilin pitäminen ei tunnu ’työltä’, vaan luontevalta.

Profiilin sisällöstä voi päättää itse ja tehdä kaiken puhelimen välityksellä kotoa käsin.

– Itse uskon, että OnlyFansin suosio johtuu myös siitä, miten nykyään on yhä hyväksyttävämpää olla seksuaalinen ja näyttää se avoimesti.