Kiertelevä grillivaunu kasvoi ravintolaksi

Harrastuksina ruoka, viini ja Italia. Näillä eväillä entinen autokauppias päätti perustaa ravintolan ystävänsä kanssa.

Hampurilaisista ja pizzoista puhuttaessa monille tulee varmaan ensimmäisenä mieleen perinteiset naudanlihaburgerit ja jauhelihapizzat. Ravintola Deluxe Burger & Pizza kuitenkin rikkoo rajoja. Heidän listoiltaan löytyy perinteisten raaka-aineiden lisäksi muun muassa heinäsirkkoja ja karhua.

Ravintola sai alkunsa, kun omistajat Tony Brander ja Mikko Vettenranta päättivät elokuussa 2017 lähteä kiertämään ravintolapäiviä grillivaunun kanssa. Nyt samainen grillivaunu on kasvanut suosituksi kivijalkaravintolaksi ostoskeskus Myyrmanniin. Helmikuun alussa avatun ravintolan myötä rakkaasta ruokaharrastuksesta on tullut täysipäiväinen työ.