Vaikka kasvisruokailu on Suomessa trendikästä, lihankulutus kasvaa edelleen. Tällä hetkellä suomalaiset syövät liikaa lihaa. Tilanne on haastava kansanterveydellisesti, mutta myös ekologisesti. Pitäisikö lihansyönti kieltää kokonaan? Teknologian kehityksellä on suuri merkitys lihansyöntiä korvaavien tuotteiden tulemisessa kauppojen hyllyille. Kun maku ja koostumus hinnan lisäksi saadaan kohdalleen, onko väliä mitä suussa on
Studiossa toimittajat Jenna Tikka ja Johanna Rikman, vieraana tietokirjailija Mari Koistinen ja VTT:n elintarvikeratkaisut-tutkimustiimin päällikkö Emilia Nordlund. Lähetyksessä kuullaan myös Vihdissä vapaa sikalaa pyörittävän Veera Ollikkalan ajatuksia lihataloudesta ja kestävästä kehityksestä.