Sijoittaminen on osa myös naisten arkea

Mimmit sijoittaa-after work -tapahtumat Helsingissä ovat olleet todella suosittuja ja liput ovat myyneet loppuun vain muutamassa minuutissa.

Vuoden 2019 sijoitusteoksi valittu Mimmit sijoittaa on julkaissut uuden sijoitusverkkokurssin.

― Naiset ovat edelleen aliedustettu sijoittajaryhmä Helsingin pörssissä, ja nuorten on erityisen tärkeä kuulla sijoittamisesta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kertoo Mimmit sijoittaa -perustaja Pia-Maria Nickström.

Verkkokurssi kestää neljä viikkoa ja sen hinta on 39 euroa. Kurssilla avataan vaikeat asiat ja termit helposti ymmärrettävällä ja lähestyttävällä tavalla.

― Meidän tapahtumamme ovat olleet erittäin suosittuja, ja saamme viikoittain pyyntöjä tulla vetämään työpajoja Helsingin ulkopuolelle. Verkkokurssi on mahdollisuus levittää tietoa ja inspiraatiota ulkopaikkakunnilla tai ulkomailla asuville mimmeille, sanoo Nickström.

Hanna Tikander ja Pia-Maria Nickström johdattavat naiset sijoittamisen saloihin.

Opetusta rennolla otteella

Verkkokurssin lisäksi Mimmit sijoittaa -podcastissa, -blogissa ja -Instagramissa käydään rennolla asenteella läpi kaikkea rahaan, sijoittamiseen ja säästämiseen liittyvää.

Podcast löytyy Suomen suosituimpien top 10 -listalta.

― Muiden kanavien rento meininki on yritetty sisällyttää myös kurssille. Kurssi pyrkii puhumaan samaa kieltä kuin osallistujat olipa kyseessä aloittelija tai jo sijoittamista harrastanut. Kurssi antaa konkreettisia neuvoja sekä toimii vertaistukena uutta oppivalle!

Verkkokurssin sisältö on kaikille suunnattu. Sijoittamisesta ei puhuta “naisen näkökulmasta”. Myös miehet ovat tervetulleita kursseille.

Suosituille kursseille on luvassa myös jatkoa.